Als je van plan bent een parajumpers winterjas heren te kopen, wacht dan niet langer. Nu heb je nog veel keus. Een nieuwe winterjas is meestal een grote aanslag op je kledingbudget, je wilt er dan ook jaren plezier van hebben. De perfecte winterjas kan zowel comfortabel als flatteus zijn als je weet wat je bodytype is en weet waar je op moet letten.

 

Ben je een vrouw met brede schouders dan staan jassen zonder structuur jou geweldig. Vermijd dubbelknoops modellen en hoge gesloten halslijnen, deze zullen je schouders onnodig breder laten lijken. In plaats daarvan verzachten diepe armuitsnijdingen en raglanmouwen je schouders.

 

De kleur – Je ziet nu jassen in de mooiste kleuren, maar een jas in een neutrale kleur (die jou goed staat) verveelt minder snel en gaat het langst mee. Ieder jaar andere accessoires, zoals een sjaal, hoed/muts en handschoenen, erbij in een modieuze accentkleur en je bent weer up to date.

 

Kies voor de hoogste kwaliteit die jij je kunt veroorloven. Het bedrag dat je neertelt voor de perfecte winterjas is niet niks. Maar als je uitrekent hoe vaak je je jas draagt en dat deelt op het bedrag, zul je zien dat het uiteindelijk een goedkoop kledingstuk wordt in vergelijking met dat rode zomerjurkje dat je misschien maar vier keer hebt gedragen deze zomer. Dit zijn de ‘kosten per keer’