Restaurants

Restaurantgidsen, restaurantsites, loungetent, kindvriendelijk restaurant

Lees meer..
Afhalen

Shoarma, Sushi,Chinees, Thais, Indiaas, Roti, Broodjes en meer.

Lees meer..
Recepten

Overzicht aan links naar websites met de lekkerste recepten en de populairste receptenwebsites.

Lees meer..

Avondje met vrienden: geniet van borrelhapjes!

Heb je binnenkort een avondje met vrienden gepland staan? Maak de avond leuker, door je eigen borrelhapjes te maken! Er zijn op internet tal van heerlijke borrelhapjes recepten te vinden, waarmee jij je gasten verrast. Naast de mogelijkheid om deze hapjes zelf te bereiden, kun je ze natuurlijk ook in de supermarkt kopen. Denk aan een combinatie van verschillende soorten kaas, jong en oud, verschillende stukjes worst en bijvoorbeeld een combinatie van borrelnootjes. Wat zijn jouw favoriete snacks tijdens een avondje borrelen met vrienden en familie?

In dit artikel zetten we een aantal van de lekkerste borrelhapjes voor je op een rijtje! Welke van deze hapjes bereid jij tijdens het aankomende vriendenavondje?

Bied je gasten losse pizza slices aan

Een van de mogelijkheden die je hebt, is het verwarmen of zelf bereiden van een pizza. Je kunt de pizza in losse slices snijden en deze aan je gasten serveren. Een pizza hoeft niet altijd warm te zijn. Het kan ook lekker zijn om de pizzapunten als koude snack te eten! Het serveren van losse pizza slices is ook slim, wanneer je nog wat pizza over hebt van een dag eerder.

Toast met zalm en radijs

Ook lekker is de combinatie van toast met zalm en radijs! Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een paar plakken zalmfilet, een paar sneden brood en wat losse radijsjes. Rooster het brood, snijd de radijsjes in dunne schijfjes en combineer het geheel! Je kunt dit borrelhapje verder voorzien van wat bieslook, peterselie en bijvoorbeeld een rood bosuitje. Het geeft je hapje nog meer smaak!

Maak wraps met kip of zalm

Zalmfilet is niet alleen ontzettend lekker op een stukje toast. Je kunt de zalmfilet ook gebruiken in combinatie met een wrap. Datzelfde geldt voor kleine stukjes kip! Combineer de wrap met zalm, wat crème fraîche en bijvoorbeeld een sausje van avocado. Niet alleen lekker als een losse snack, maar ook goed te gebruiken tijdens het diner.