Wanneer je nog opzoek bent naar nieuw servies dan kun je maar beter even opletten, want je zult helemaal verliefd worden op het Gusta servies en de Gusta borden. Dus om jou te introduceren tot het merk van Gusta zullen wij jou er wat over vertellen en je over de producten vertellen

 

Gusta servies

 

Het merk Gusta

Gusta is een merk wat ervoor staat van elke dag een feestje te maken en overal speciale momenten te creëren. Om servies en andere producten te creëren wat hiervoor staat halen zij hun inspiratie van heinde en verre, van de Mediterrane kust tot Scandinavië. Hun producten maken elke dag een beetje mooier, en wanneer je echt wilt uitpakken met jouw servies dan kan je ook voor de dag komen met het Gusta servies, dus laat maar zien wat ze allemaal verkopen.

 

De producten van Gusta

De nieuwe collecties van Gusta bevatten alles om elk feestje magisch te maken met als hoofdkleuren verschillende blauwtinten. De schalen van aardewerk en porselein zijn perfect om allerlei hapjes in te serveren, die je dan weer op de bamboe trays kunt presenteren. Bovendien heb je bij deze schalen ook bijpassende blauwe Gusta borden die samen een waar kunstwerk van jouw eettafel maken. Ideaal als je een stijlvol feestje wilt geven dus.

 

Ook zien we veel Gusta borden met een Italiaanse stijl, die dan weer perfect en passen bij de houten trays die ook in een Italiaanse stijl gemaakt zijn. Om als een echte Italiaan van je wijn te kunnen genieten heeft Gusta prachtige wijnglazen en handige kurkentrekkers. Maar als je niet van wijn houdt dan zijn er ook glazen voor whisky of voor een heerlijke cocktail.

 

Heb je nog veel opkomende eetfeestjes? Dan kan je het Gusta servies vast wel goed gebruiken. Maar zoals Gusta zelf ook zegt kan je van elke dag een feestje maken en hoef je dus geen speciale gelegenheid te hebben om dit mooie servies in huis te halen. Je kunt ze ook kopen of je alledaagse bammetje op te maken, dat maakt het smeren van brood wel ineens veel leuker.