Een unieke ervaring voor een bedrijfsuitje of een dagje met vrienden bedenken is altijd lastig. Karten, paintballen? Na zo’n dag ben je eigenlijk helemaal kapot en iedereen heeft zoiets al gedaan, dus waarom niet rustig aan doen gaan voor een unieke ervaring? Bij een Big Green Egg Workshop wordt er met een groep gebarbecued op een bijzondere keramieken barbecue. Zo leert men omgaan met de barbecue in een gezellige omgeving. De Master Chef zal voor doen hoe moet worden om gegaan met het ‘groene ei’.

Niet alleen het koken van een compleet menu komt aan bod, maar ook het aansteken en op temperatuur houden komt ter sprake. Het is naast grillen ook mogelijk om eten te roken, stomen en bakken. Daarnaast kunt u de barbecue ook enkele uren achter elkaar gebruiken voor slow cooking, waarbij op relatief lage temperatuur eten wordt bereid. Uiteraard wordt het naast het leerzame gedeelte ook heerlijk getafeld. Per vier personen is er een Big Green Egg beschikbaar om op te koken en is het mogelijk om vanaf 10 personen een workshop te volgen.

De barbecue met Master Chef kunnen bij uw privé- of bedrijventerrein langskomen, maar er is ook een mogelijkheid om op de outdoor locatie van Master Catering & BBQ in Steenbergen langs te komen. Op de website van Master Catering en BBQ kunt u meer informatie vinden over de Big Green Egg workshop.