De meeste bedrijven organiseren minimaal een keer per jaar een bedrijfsuitje. Soms is dit gewoon een borrel of een klein feestje, andere bedrijven pakken echt uit en organiseren iets leuks. Toch kan het zijn dat je na een paar jaar niet meer zo goed weet wat je nog kunt doen. Je wil als bedrijf toch met iets origineels komen. Kies voor een Bedrijfsuitje in scheveningen: Expeditie Robinson Scheveningen.

 

Het doel van het bedrijfsuitje
Een bedrijfsuitje hoort natuurlijk heel leuk te zijn, maar het heeft vaak ook nog een aantal onderliggende doelen. Ten eerste uiteraard natuurlijk elkaar beter leren kennen. Zeker in een bedrijf waar veel individueel gewerkt wordt is de kans groot dat veel collega’s elkaar niet zo goed kennen op wat praatjes bij de koffieautomaat na dan. Het tweede doel van het bedrijfsuitje is vaak om de teambanden wat meer aan te halen. Als bedrijf heb je een gezamenlijke visie en die wil je ook samen bereiken. Door bedrijfsuitjes in spelvorm te gieten leren werknemers elkaar op een gezellige manier beter kennen en wordt een echt team gevormd.

 

Expeditie Robinson Scheveningen
Dit Bedrijfsuitje in scheveningen is ideaal. Iedereen kent natuurlijk wel het programma Expeditie Robinson van televisie. In dit spel wordt Expeditie Robinson nagespeeld op het strand van Scheveningen. Teams worden tegenover elkaar gezet en moeten in lastige spellen proberen de beste te worden. In deze spellen staan natuurlijk echte teamkwaliteiten centraal. De deelnemers moeten elkaar vertrouwen, samen kunnen werken en creatief denken om de spellen op te lossen.

 

Een geslaagd uitje
Dit is dus het ideale bedrijfsuitje. Het streeft niet alleen zeker de doelen van een bedrijfsuitje na, het is ook nog eens heel erg gezellig. De collega’s kunnen geinen met elkaar, maar zijn ook serieus met het spel bezig. Achteraf kan er natuurlijk altijd nog gezellig na worden geborreld.

 

Afbeeldingsresultaat voor island