Het laten bedrukken van servetten is een subtiele maar krachtige manier van reclame maken die voor veel bedrijven erg succesvol werkt. Je kunt de naam van je bedrijf, het logo van het bedrijf of een krachtige slogan op een grote hoeveelheid servetten laten drukken, waarbij je de keuze hebt uit allerlei verschillende technieken en kleuren. Deze servetten kun je vervolgens uitdelen bij evenementen waar gegeten wordt of bij voedsel dat door jouw bedrijf geleverd wordt. Terwijl de ontvangers lekker zitten te eten, komen ze verscheidene keren in aanraking met de naam, het logo of de slogan van je bedrijf en zullen ze deze sterk gaan associëren met het lekkere eten waar ze van zitten te genieten.

 

Airlaid servetten bedrukken

 

Airlaid servetten bedrukken

De meest gebruikte manier om reclame te maken via servetten is airlaid servetten bedrukken. Airlaid servetten zijn dikker en zachter dan gewone papieren servetten, waardoor er ten eerste gemakkelijker mooie prints op gedrukt kunnen worden, en waardoor de gasten ten tweede meer comfort beleven aan de servetten. Bovendien geven deze servetten een uitstraling van luxe die papieren servetten niet geven!
Met airlaid servetten bedrukken is van alles mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld witte airlaid servetten bedrukken met een logo of slogan op een witte of transparante achtergrond, maar je kunt ook kiezen voor de eveneens populaire optie van het gekleurde airlaid servetten bedrukken! Deze gekleurde servetten zijn opvallend en vrolijk, waardoor ze goed in het geheugen van je klanten zullen blijven hangen. Als je kiest voor gekleurde airlaid servetten bedrukken, moet je er wel rekening mee houden dat niet alle kleuren logo’s, slogans en bedrijfsnamen even zichtbaar zijn op de felle ondergrond.

 

Servetten in full colour is populair

Een andere zeer populaire optie is het bedrukken van airlaid servetten in full colour. Als je hiervoor kiest, kun je een afbeelding op de servetten laten drukken in zo veel kleuren als je wil! Denk bijvoorbeeld aan een foto van je product of een mooie achtergrond bij je logo.
Welke optie je ook kiest, airlaid servetten bedrukken geeft je een effectieve manier van reclame maken die door je klanten goed onthouden zal worden en waardoor je klanten altijd positieve associaties bij je bedrijf zullen hebben!