Het verkrijgen van een gespierd lichaam is een langdurig traject. Hierbij zal je voor- en tegenslagen te verwerken krijgen. Uiteindelijk is het een kwestie van de juiste mentaliteit hebben. Onder andere lef, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen spelen hierbij een belangrijke rol.

 

Je kan je traject stimuleren door de juiste voedingsstoffen tot je te nemen. Hierbij spelen de eiwitrepen en shakes een belangrijke rol. Bij de eiwitrepen kunnen wij de eiwitrepen van Barebells absoluut aan raden. Maar, hoeveel betaal je nou eigenlijk voor eiwitrepen van Barebells?

 

Prijzen

Om je antwoord te geven op bovenstaande vraag hebben wij enig onderzoek gedaan. Dit onderzoek hebben wij gedaan bij verschillende webshops; we hebben simpelweg gekeken naar de prijzen die de webshops voor de eiwitrepen van Barebells vragen.

 

Het is hierbij belangrijk om te vermelden dat we uitgaan van de volgende samenstelling: 1 box met daarin 12 eiwitrepen.

 

De gemiddelde prijs voor de 12 eiwitrepen komt uit op ongeveer €25,00. Dat is dus iets meer dan €2,00 per eiwitreep. Hierbij moeten we wel vermelden dat we hierbij géén rekening hebben gehouden met (eventuele) verzendkosten. We bekijken hier puur de basis prijs van de eiwitrepen van Barebells.

 

Barebells levert verschillende smaken; vijf in totaal. Tussen deze verschillende smaken zit geen prijsverschil. Je betaalt dus uiteindelijk voor elke smaak evenveel geld. Het is alleen aan jou om te bepalen welke smaak jouw voorkeur heeft.

 

Voordelen Barebells eiwitrepen

Voor de volledigheid hebben we de belangrijkste voordelen van de Barebells eiwitrepen nog op een rijtje gezet:

 

  • Geweldige smaaksensatie;
  • Veel eiwitten;
  • Weinig suikers;
  • Weinig koolhydraten

 

De algemene voordelen van eiwitrepen zijn ook duidelijk:

  • Zorgt voor sterkere spieren;
  • Zorgt voor het in stand houden van de spiermassa
  • Zorgt voor het snelle herstel van spieren