Nette Italiaanse overhemden brengen een bepaalde allure met zich mee. Ze stralen een luxe uit waarmee je met een goed gevoel over straat kunt. Italiaanse overhemden kenmerken zich aan een getailleerde fitting en hoge kragen. Deze hemden staan bekend vanwege hun uitstekende kwaliteit. Wat zijn goede gelegenheden om een Italiaans overhemd te dragen?
Werk
Het maakt niet uit wat voor werk u doet, voor een professionele uitstraling doet een Italiaans overhemd zijn werk. Werkt u bijvoorbeeld als makelaar dan is een luxe uitstraling goed voor uw imago. Draagt u een pak op het werk? Ook dan is een Italiaans overhemd een goede keuze. Met de perfecte fitting staat deze overhemd goed bij elk pak. Denk er bijvoorbeeld ook aan wanneer u wilt solliciteren. Een goed overhemd maakt een goede eerste indruk.

Feesten en partijen
Een overhemd voor speciale gelegenheden? Investeer in een mooi overhemd en zie er stralend en verzorgd uit op deze gelegenheden. Voor feesten en partijen is een Italiaans overhemd ideaal. De hoge kraag schikt het om een stropdas of een veterstrik hierbij te combineren. Voor een feestelijke uitstraling ziet iedere man er goed uit in een goed overhemd.

arya-boy-italiaans-overhemd-85254-light-blue

Wanneer u op zoek bent naar een nieuw overhemd die zich voor veel doeleinden schikt, dan is een Italiaans overhemd uw perfecte match. Geroemd om hun kwaliteit en goede productie geven deze overhemden een luxueuze status. Zowel voor werk, sollicitatie of feesten en partijen zijn deze overhemden uitermate geschikt. Het kan geen kwaad om een aantal van deze hemden op vooruit in de kast te hebben.