Een cadeau voor haar vinden dat perfect past bij het feestvarken én bij de feestelijke gelegenheid? Dat is een hele klus. Hoe zorg je er nou voor dat je met een origineel cadeau voor haar aan komt? Door even slim na te denken en je te verdiepen in de vrouw voor wie je een cadeau zoekt, lukt dat beslist.

 

cadeaus

 

Een cadeau voor haar verjaardag

De verjaardag van je zus, altijd een moment om jullie band samen te bezegelen met een mooi cadeau. De verjaardag zus is toch net ietsje anders dan de verjaardag van een ander. Ook de buurvrouw is jarig, of een tante, verre vriendin of juist dierbare oud-studiegenoot. Cadeautips voor haar verjaardag zijn eigenlijk vrij simpel als je eenmaal door hebt hoe je het beste kunt zoeken. Vaak lees je ingewikkelde cadeautips voor haar verjaardag, maar een lekkere bodylotion, een mooie bos bloemen of een smakelijk doosje chocola doen het altijd goed. In ieder geval geldt dat jouw aanwezigheid minstens zo belangrijk is als het cadeau voor haar.

 

Een cadeau voor haar nieuwe baan

Een nieuwe baan. Dat betekent heel wat spanning en uitdaging. Om toch even tot rust te komen, kun je als cadeau voor haar iets zoeken dat haar ontspanning brengt. Dat kun je eenvoudig doen met geurstokjes, romantische kaarsen of een feelgood film op DVD. Maar je hoeft niet altijd in producten te denken, als cadeau voor haar kun je ook een ervaring kiezen. Neem je vriendin eens mee voor een dagje ontspanning in de sauna bijvoorbeeld. Een mooi moment om bij te praten en ideaal voor haar om even wat spanning los te laten.

 

Een cadeau voor haar geweldige sportprestatie

Wauw, je vriendin, zus of collega heeft een sportprestatie van jewelste neergezet. Is ze een echte hardloopster? Fietst ze iedereen voorbij of zwaait ze met gewichten waar jij bang van wordt? Wat het ook is dat ze doet, ze kan trots op zichzelf zijn nu er een wedstrijd achter de rug is. Jij wilt haar natuurlijk feliciteren met haar geweldige prestatie en hoe doe je dat nu beter dan met een perfect cadeau voor haar? Een douchegel die de spieren ontspant, is bijvoorbeeld altijd een goede keus voor zo’n moment. Maar ook haar sportuitrusting uitbreiden, is een leuk idee. Schenk bijvoorbeeld een nieuw, stoer gekleurd bandje voor haar sporthorloge, regel een powerbank die haar telefoon altijd opgeladen houdt of zorg dat ze altijd op haar favoriete muziek kan sporten met een fijne sport headset.

 

Een cadeau voor de keukenprinses

Is jouw vriendin of familielid een echte keukenprinses? Dan is een cadeau voor haar snel gevonden. Keukenbenodigdheden heeft ze namelijk echt nooit teveel. Een keukenweegschaal kan voor de echte bakster niet ontbreken, een blender voor het feestvarken dat van smoothies houdt en wat dacht je van een gezellige fondue? Heb je zelf meteen ook wat aan, want die moet natuurlijk getest worden tijdens een echte meidenavond. Zo’n gezellige avond kun je met een gourmetstel of tepanyaki bakplaat natuurlijk ook prima vormgeven, het is maar net wat jullie lekker vinden.

 

Het ideale cadeau voor haar

Zoals je kunt zien is het ideale geschenk voor haar niet zomaar gevonden. Hou altijd rekening met de voorkeuren van het feestvarken, want niks is zo erg als de plank helemaal misslaan met je cadeau. Zorg dus dat je niet met een sporthorloge aankomt bij de echte huismus en laat de keukenweegschaal maar achterwege bij de vrouw die koken een noodzakelijk kwaad vindt. Als je even stilstaat bij de wensen en voorkeuren van de vrouw die feestviert, dan is een goed cadeau zo gevonden. Neem je goede humeur mee naar haar feestje en dan wordt het sowieso een dag om nooit te vergeten.