Combimagnetron

Een magnetron maakt uw leven makkelijker. En als u nu voor een inbouw combimagnetron kiest, kiest u voor nog meer comfort en ruimte! Op het gebied van inbouw combimagnetrons zijn er wereldwijd een paar topmerken. Alle mogelijke modellen van die namen verkopen wij: CM-System, Exquisit, Teka, Bosch, Siemens, Smeg en Boretti. In verschillende maten en prijsklassen.

 

De combimagnetron inbouw van uw keuze vindt u snel op inbouwmagazijn.nl

Een combimagnetron combineert de functies van een magnetron en oven in één handig apparaat. Ook kunt u met dit apparaat heel handig diepvriesproducten snel ontdooien. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor aanvullende opwarm mogelijkheden als grill, stoom en crisp. En kijkt u ook eens naar mogelijke extra’s als een glazen bakplaat (van veiligheidsglas), een neerklapbare grill (zodat u makkelijk kunt schoonmaken), een zelfreinigende achterwand of een kinderslot.

 

Scherpe prijzen, garantie, service, bezorging en installatie: wij bieden het hele pakket
Maar, vraagt u zich misschien af, welke past in mijn keuken en bij mijn interieur? En er zijn zoveel merken en modellen, wat is verstandig? Allemaal vragen waar u bij Het Inbouwmagazijn een deskundig antwoord op krijgt. Wilt u extra info over een specifiek type combimagnetron inbouw? Of heeft u andere vragen? Onze mensen staan u graag te woord. Aan de telefoon, per mail of in onze showroom in Enschede. Als u uw combimagnetron inbouw heeft geselecteerd, kunt u ‘m online bestellen. En we maken vervolgens direct afspraken over de levering, uw garantie en de installatie door vakbekwame monteurs.

 

Gevonden wat je zocht in dit artikel? Zo niet, vertel het ons!

 

Meer informatie:
Bezoek onze website of wenste u meer informatie?

www.inbouwmagazijn.nl/c-3/bedrijfsgegevens.html