Onmisbaar voor de horeca, blastchillers! Dit zijn geavanceerde koel- en vriesinstrumenten die veel worden gebruikt in de catering, foodretail en horeca. Het vries- en koelproces verstrekt zich in hoog tempo waardoor bacteriën kansloos zijn. Ook blijven smaken en vitaminen langer behouden en de kwaliteit van het voedsel neemt toe.

 

De blastchiller creëert tijd en dit komt de rust in de keuken en goede; wat een positief effect heeft op de productiviteit. Door de blastchiller kan op een effectieve wijze voedsel worden ingekocht en worden bereid.

 

Door de blastchiller zijn ingrediënten altijd beschikbaar en hierdoor kan een gevarieerd menu samengesteld worden. Alle producten worden gekoeld conform de richtlijnen van HACCP; hierdoor blijft de voedselveiligheid gewaarborgd.

 

Om het maximale effect te halen, kunt u een blastchiller ook combineren met bijvoorbeeld een kippengril. Bent u opzoek naar een blastchiller? Kijk dan zeker even op Foodequip.nl, de enige verkoper van het populaire merk ‘Ubert’ in Nederland!