Of je nu thee of koffie drinkt, iedereen gebruikt elke dag wel een mok. Daarom is het geven van een gepersonaliseerde mok als relatiegeschenk een fantastisch goed idee. Je geeft een cadeau dat dagelijks gebruikt zal worden. Een mok geven is al een leuk idee, maar een bedrukte en gepersonaliseerde mok geven is natuurlijk nét een stuk leuker.

Wil jij ook mokken bedrukken en cadeau geven aan jouw zakenrelaties, personeel of collega’s? Dan zit je bij Prima Relatiegeschenken aan het goede adres. We hebben veel verschillende mokken waar je uit kunt kiezen. Zo is er altijd wel een mok die bij je past.

 

We zullen een aantal mokken uit ons assortiment hieronder toelichten.

  1. De kerstmok: De kerstmok is een mok die vooral tijdens de kerstperiode populair is, echter kan je deze het gehele jaar door bestellen. De kerstmok is een witte mok met een rode kerstprint. In het handvat zit een klein lepeltje. De mok heeft een inhoud van 310 ml.

 

  1. Keramische mok Rachelle: Deze mok is volledig wit en heeft geen print. De mok heeft een inhoud van 170 ml en er geld een minimale afname van 48 stuks.

 

  1. Senseo koffiemokje Sensa: Deze mok is volledig wit en heeft een inhoud van 180 ml. Er geld een minimale afname van 50 stuks.

 

Alle mokken die wij aanbieden zijn kwaliteitsmokken tegen een scherpe prijs. Als je een mok wilt bestellen ontvang je eerst een drukproef. Als je eerst ook een proefexemplaar wilt ontvangen is dit geen enkel probleem. Upload je ontwerp en vraag een sample aan.

De mokken kunnen zowel bedrukt als onbedrukt geleverd worden.

Bij het drukken van de mokken wordt er gewerkt met een tampon-en transferdruk. Zo kun je optimaal genieten van een mooi resultaat en zal de bedrukte mok ook lang meegaan zodat je er extra lang van kunt genieten.

Alle bedrukte mokken zijn geschikt voor de magnetron en vaatwasser.